Plevier Lederwaren

Plevier Lederwaren

Het merk Plevier is een premium, zakelijk merk dat al sinds jaar en dag staat voor kwaliteit, authenticiteit en vernieuwing. 

Het sterke punt van Plevier Lederwaren tassen, is dat deze zakelijke laptoptassen volledig worden ontworpen in Nederland. Daarnaast zijn alle tassen handgemaakt, wat een natuurlijke en stoere uitstraling geeft aan de tassen. Iedere tas heeft een eigen identiteit, doordat het leer met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt is.

Wat maakt een Plevier tas zo uniek?

Het leder dat wordt gebruikt door Plevier Lederwaren, is authentiek. Door de handgemaakte tassen van dit leder te voorzien, zullen de tassen door de jaren heen alleen maar mooier en mooier worden. Leder is een natuurlijk product dat ‘leeft’.

Plevier tassen zijn allemaal voorzien van meerdere multifunctionele vakken. Daardoor kunnen waardevolle spullen gemakkelijk opgeborgen worden. De multifunctionele vakken zijn voorzien van een gepolsterd vak, waardoor bescherming van uw waardevolle spullen zoals laptoptassen, tablets of telefoon meer dan gewaarborgd worden.

Kwaliteit en functionaliteit in één

Kwaliteit, strak, functionaliteit en toch oog voor detail. Deze pijlers staan centraal en is bepalend bij het merk Plevier. Plevier vervaardigt verschillende zakelijke en leren business laptoptassen waarvan  jarenlang genoten kan worden. Het oog voor detail zit hem met name in de tijdloze uitstraling van de tassen. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens kwalitatief. Het leder is beschermend tegen weersomstandigheden.

Om Plevier tassen mooi te houden, adviseert het merk de tas goed te behandelen met de daarvoor meegeleverde onderhoudsspray. Bij aankoop van de tas wordt geadviseerd om de tas 2 á 3 keer in te sprayen, met tussenpozen van 20 minuten. Daardoor brengt u nog meer kwaliteit aan de tas, doordat er een beschermende laag is toegebracht die ervoor zorgt dat de tas nóg meer beschermt tegen regen en vuil. Het advies van Plevier is om vervolgens iedere twee maanden uw tas in te sprayen met diezelfde onderhoudsspray, voor optimale bescherming van uw tas.

Op zoek naar een stijlvolle, functionele en kwalitatieve lederen tas met een stoere uitstraling? Plevier Lederwaren is het antwoord.